28 nov

Korshærschefen udpeget til Rådet for Socialt Udsatte

Helle Christiansen er nyt medlem af Rådet for Socialt Udsatte. Rådet er nedsat af regeringen.

17 nov

Flere børnefamilier har brug for hjælp

Flere forældre henvender sig på Kirkens Korshærs væresteder og beder om hjælp til det helt basale. Mad og tøj til børnene.

Korshæren mener

Man kommer ikke i arbejde af at være fattig

Kirkens Korshær har tidligere kritiseret, at den nye regering for et år siden har genindført fattigdomsydelser. Det betyder, at der i øjeblikket bliver flere fattige mennesker i Danmark, og det mærker vi tydeligt i Kirkens Korshærs sociale arbejde.

Vi har brug for dig

Der er mange muligheder for at blive frivillig medarbejder. Hjælp os med at hjælpe andre.

Gør en forskel

Du kan hjælpe hjemløse, fattige og udsatte mennesker. Støt Kirkens Korshærs sociale arbejde her.

Det mener Kirkens Korshær

Korshærschef Helle Christiansen. Foto: Iben Kauffmann

Vi protesterer over de vilkår udsatte mennesker i Danmark har.

Bliv frivillig

Som frivillig medarbejder i Kirkens Korshær er du med til at gøre en forskel for Danmarks udsatte mennesker.