Aktuelt

Ulighed i sundhed koster samfundet dyrt, både økonomisk og menneskeligt. Det skriver Dansk Sygeplejeråd.

Det er en katastrofe, at nogle udsatte ikke har råd til den medicin, de har brug for. Det siger formand for Rådet for Socialt Udsatte til Berlingske.

Der er fokus på socialt udsatte i alle aldre med fordelingen af omkring 300 millioner satspuljekroner. Det skriver Altinget.

Hver 20. barn vokser op i fattigdom i landets yderkommuner og storbyghettoer. Det skriver Fagbladet 3F.

Langfredag d. 14. april slog ni af Kirkens Korshærs varmestuer dørene op for sammen med FødevareBanken, Netto og en flok af landets dygtigste kokke at afholde Danmarks største påskefrokost for socialt udsatte.

Over 200 gange i døgnet tager Kirkens Korshærs i Aarhus imod en hjemløs - en stigning på 42% siden sidste år, skriver DR.dk.

Tryghed, værdighed og accept. Sådan lyder opskriften på, at stofmisbrugere kan få overskud til at ændre deres liv.

Netto har inviteret socialt udsatte på Kirkens Korshærs varmestuer til landets største påskefrokost.

Flemming Jantzen, korshærsleder i Korsør og Slagelse fortæller her, hvorfor nogle bliver brugere i varmestuen

Alle mennesker har en snert af enten det ene eller det andet. Nogle klarer sig med netværkets hjælp, andre må få hjælp på varmestuen.