Aktuelt

Hurtige biler, penge og hash, Maria levede det hurtige liv. Men da hun mistede kontrollen, trådte en mentor til på Kirkens Korshærs herberg i Odense. Det gav Maria en ny chance for et lidt langsommere liv.

Hvad skal arbejdet med udsatte mennesker føre til? I Kirkens Korshær Sønderborg skal det føre til tillid og gode relationer.

Respekten for den enkelte er en grundlæggende værdi i Kirkens Korshær. Der er tid til nænsomhed og plads til et ”kærligt puf” - og det giver stolthed blandt medarbejderne.

Skyld og skam fylder meget i de danske arresthuse.

Hos præsten må man gerne græde.

Vi skal hjælpe børnene, før de bliver gamle nok til at komme på vores varmestuer.

Herberget er en mellemlanding. Herfra skal turen gå til egen bolig.

Her kommer dem, som ofte ikke kan være andre steder.

Det sociale arbejde i Kirkens Korshær har fra begyndelsen taget form efter de behov, som udsatte mennesker har.

Der skal åbenhed og mod til for at tale om hjemløshed og det kan styrke socialpolitikken i Grønland. En manglende åbenhed øger udsatheden og vi risikerer at se flere socialt udsatte grønlændere, der planløst rejser til Danmark.