Suppe i vinterkulden

Ca. 10.000 socialt udsatte kommer hver uge på Kirkens Korshærs forskellige tilbud i Danmark, så der er mange, der hver dag skal have en kop kaffe og noget at spise. Derfor kan det også mærkes, når Mou har valgt at støtte Kirkens Korshær. I sidste uge blev den første del af denne hjælp, i form af 2,6 ton oksekødssuppe, delt ud til de forskellige arbejdsgrene.

- Vi er glade, for det er en rigtig god hjælp. Jørgen Jørgsen er ansat hos Kirkens Korshær byarbejde i Randers, og her er de meget tilfredse med, at Mou har valgt at støtte Kirkens Korshær med masser af suppe:
- At hjælpe med suppe er rigtig spændende. For det giver os for det første mulighed for at dele gratis mad ud til dem, der kommer her hos os. Og for det andet er suppe en god ting at mødes over. Langt de fleste kan lide suppe, og så bliver det et godt sted at begynde en samtale.
I Randers er der minimum varm mad to gange om ugen, og her bliver suppen delt gratis ud, og med mindre stedet ligefrem bliver løbet over ende af gæster, er der al den suppe at få, som man kan spise.

- Det er klart, at vi får en masse ud af det i Kirkens Korshær. Det, at vi får det gratis, kan naturligvis mærkes i budgettet, siger Jørgens Jørgensen og tilføjer:
- Men jeg er også sikker på, Mou får noget ud af det. De kan være glade for at støtte vores sag, og så kan kunderne, der køber suppen i butikkerne, se på pakkerne, at Mou støtter Kirkens Korshær. Dermed kan de måske få kendskab til et stykke socialt arbejde, som de ikke kendte til i forvejen.

Godt med en bred støtte
Økonomisk støtte fra forskellige samarbejdspartnere er vigtig for Kirkens Korshær. For det giver penge til arbejdet for socialt udsatte og fordi det viser, at mange forskellige har lyst til at støtte op om arbejdet.
Derfor glæder udviklingschef, Jesper Rønn-Simonsen, sig også over samarbejdet med Mou:

- Det er afgørende for Kirkens Korshærs arbejde for nogle af de mest udsatte grupper i vores samfund, at vi får opbakning og støtte både fra vores mange frivillige, fra almindelige borgere, men også fra en god samarbejdspartner som Mou. Vi ser derfor meget frem til dette samarbejde.

Kirkens Korshær. Værd at støtte
I den kommende tid sætter Korshærsbladet og hjemmesiden fokus på dem, der støtter Kirkens Korshær.