Genbrug

Den første genbrugsbutik åbnede i Aarhus den 21. november 1972. I dag driver Kirkens Korshær 249 genbrugsbutikker fordelt over hele landet, ved hjælp af frivillig arbejdskraft.

En stor del af de penge, det koster at udføre Kirkens Korshærs arbejde, kommer fra genbrugsbutikkerne. Dette kan kun lade sig gøre, fordi betænksomme medborgere afleverer deres aflagte tøj, møbler og andre ting i de forskellige butikker. Til gavn for dem, der kan købe en billig sofa, men også til gavn for det sociale hjælpearbejde i Kirkens Korshær.

Find din butik >>

Kirkens Korshær har mere end 240 genbrugsbutikker over hele landet.

Støt Kirkens Korshær >>

Du kan støtte Kirkens Korshærs arbejde ved enten at arbejde som frivillig eller ved at donere penge.

Vores brugere >>

Årsagerne til, at mennesker opsøger Kirkens Korshær for at få hjælp, er mange. Ofte spiller kriminalitet, ensomhed eller psykisk sygdom ind.

Hjælpearbejdet >>

Kirkens Korshær arbejder ud fra principperne om nærvær, omsorg og respekt. Vi tror på, at ethvert menneske er unikt og værdifuldt.