Donér tøj og møbler

Kirkens Korshær modtager altid gerne aflagt tøj til salg i vores genbrugsbutikker, så længe det er i pæn og ren stand. De fleste butikker vil også gerne aftage både møbler og ting. Enkelte butikker har mulighed for at afhente dine donerede møbler efter aftale. Du kan ringe til din lokale butik og høre, om det gælder dem.

Klik her, for at finde din lokale butik

I Storkøbenhavn afhenter vi møbler, inventar, køkkenting, porcelæn, malerier, dødsboer mv., som vi vurderer kan sælges igen. Ligesom tøjet, bliver tingene solgt i vores genbrugsbutikker, og overskuddet går til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark.

Ring på 7023 0909, mandag-fredag, mellem kl. 09 og 14, så vi kan lave en aftale om afhentning. Du kan også sende en mail på genbrug(at)kirkenskorshaer.dk med nogle billeder af dine effekter og dit telefonnummer. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Kirkens Korshær har fem genbrugskonsulenter, som hjælper de frivillige med driften af genbrugsbutikkerne.

Du kan finde genbrugskonsulenten for dit område under kontakt