Ledige stillinger

Alle stillinger i Kirkens Korshær er funktionsbestemte og besættes på baggrund af specifik ansøgning til det enkelte job. Vi har desværre ikke ressourcer til at arkivere og henvende os til uopfordrede ansøgere i tilfælde af kommende ledige stillinger.

AKTUELLE STILLINGSOPSLAG

Vikarierende leder af Kompasset
Kirkens Korshær søger en midlertidig leder til arbejdsstedet Kompasset, mens den nuværende korshærsleder holder orlov. Kompasset ligger i Københavns Nordvestkvarter og er et sted for hjemløse migranter. Kompasset tilbyder bl.a. dagshvile, bad samt rådgivning, omsorg og støtte.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og er tidsbegrænset: 1. september 2017 - 1. august 2018.
Ansøgningsfrist torsdag den 10. august 2017 kl. 12.00

Assistent til ny varmestue i Nykøbing Falster
Kirkens Korshær søger en assistent til vores nye varmestue i Nykøbing Falster, med tiltrædelse den 1. oktober 2017 eller efter aftale.

Stillingen er 33 timer om ugen.
Ansøgningsfrist mandag den 14. august 2017 kl. 12.00.