Ledige stillinger

Alle stillinger i Kirkens Korshær er funktionsbestemte og besættes på baggrund af specifik ansøgning til det enkelte job. Vi har desværre ikke ressourcer til at arkivere og henvende os til uopfordrede ansøgere i tilfælde af kommende ledige stillinger.

AKTUELLE STILLINGSOPSLAG

Afdelingsleder til varmestuen i Brønderslev

Kan du skabe ro og trygge rammer for mennesker med ensomhed, misbrug og psykiske lidelser tæt inde på livet? Så er det måske dig, vi har brug for som afdelingsleder for varmestuen i Brønderslev.

Opslag
Stillingsbeskrivelse

Stillingen er på 37 timer ugentligt

Ansøgningsfrist: onsdag den 20. september 2017 kl. 12.00

Frivillige stillinger

Vi søger en bage-frivillig til vores børnecafé
I børnecafeen har vi et madpakke-projekt, hvor vi smører 1500 madpakker om året til børn i skolealderen. Projektet er rettet mod økonomisk trængte familier, som kan komme og hente en madpakke.

Vi vil rigtig gerne kræse om vores madpakker og søger derfor en frisk frivillig, som har lyst til at komme hos os og bage forskellige lækre sager til børnenes madpakker. F.eks. pølsehorn, grovboller, pizza snegle eller lignende. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi forstiller os, at du har mulighed for at komme en tirsdag 1-2 gange om måneden mellem 9-15 og gå i gang med mel, bradepander og forklæde. Efter indkøring er der også mulighed for at have bagedag lørdag, hvis det passer bedre ind i kalenderen.

Det eneste vi ønsker er at du er glad for at bage og synes, vores projekt er en god ide.

Kontakt Børnecafeen på mail eller telefon og spørg efter Helle eller Isa på: boernecafeen(at)kirkenskorshaer.dk eller på telefon 42438721.

Du kan læse mere om Børnecafeen på vores hjemmeside eller på Kirkens Korshær Københavns facebookside.