Salg af kort

KORT

Kirkens Korshær har en omfattende produktion af forskellige typer kort, hvor overskuddet går til vores sociale arbejde.

Ønsker du at købe kort, kan du åbne en bestillingsseddel. Du kan enten skrive direkte i dokumentet, gemme det og sende bestillingslisten pr. mail til vibeke(at)kirkenskorshaer.dk eller du kan printe bestillingssedlen, udfylde og sende den med posten til hovedkontoret att. Vibeke Lind.

Salmer og kirkelige motiver

Akvarel af Helmer Breindahl med salmen 'Dejlig er jorden'. 20 kr. for tre kort - Hvert vers sit kort.
Akvarel af Helmer Breindahl med salmen ’Morgenstund har guld i mund’. 30 kr. for fem kort – Hvert vers sit kort.
’Den signede dag’, akvarel af Helmer Breindahl. 10 kr. for syv kort – et for hvert vers uden kuverter (få tilbage).
’Lyset skinner i mørket’, silhuet af Niels Larsen. 20 kr. for fire kort.
’Livets Træ’, akvarel af Helmer Breindahl. 20 kr. for fire kort.(to forskellige)

Blomster og natur

Serie med blå og hvide anemoner. Foto af Vibeke Lind. 20 kr. for fire kort.
Erantis med salme af Johannes Johansen. Foto af Vibeke Lind. 20 kr. for fire ens kort.
Erantis/forårsbebuder, akvarel af Helmer Breindahl. 20 kr. for fire ens kort.
Æbleblomst, foto af Vibeke Lind. 20 kr. for fire kort.

Julestjerne og Påskeliljer, akvareller af Benedicte Hvidt Breengaard.  20 kr. for fire kort. Enten to af hver, eller fire af det ene.
Blomster kort, fotoserie af Vibeke Lind. 20 kr. for fire kort
’Blomstertid’, serie i akvarel af Helmer Breindahl. 20 kr. for tre kort.
’Stranden’, fotoserie af Vibeke Lind. 20 kr. for fire kort.
’Skovens lys’, serie i akvarel af Helmer Breindahl. 20 kr. for fire kort.
Vintermotiver, foto af Vibeke Lind. 20 kr. for fire kort.

Julemotiver

’Rødkælk’, akvarel af Tilia Lind Hasselager. 20 kr. for fire kort.
Julenat, akvarel af Helmer Breindahl. 20 kr. for fire kort.
Julerosen, akvarel af Helmer Breindahl. 20 kr. for fire kort.
Juletræ, akvarel af Tilia Lind Hasselager. 20 kr. for fire kort.
Engel, akvarel af Kirsten Victoria Lind. 20 kr. for fire kort.

Gavekort

Til og fra-kort, akvareller af Kirsten Victoria Lind. 10 kr. for 10 stk. efter eget ønske
Små kort med forskellige motiver. Foto af Vibeke Lind. 20 kr. for fem (blandede) kort.

GAVEPAPIR

Kirkens Korshærs logo i forskellige farver. (50x70) 10 kr. for et ark.
25 kr. for tre ark.

ARMBÅND

De knyttede armbånd kan bestilles hos Vibeke Lind på vibeke(at)kirkenskorshaer.dk
eller tlf. 3312 1600 / 4038 1051. Firmaet Shoecare har sponseret snørebåndene.

Armbånd lavet af snørebånd, som symbol på, at det er vigtigt som hjemløs at have ordentligt fodtøj. Armbåndet er enten knyttet af en af de brugere, som benytter sig af Kirkens Korshærs tilbud eller en af de mange frivillige. Pris 20 kr.