Selvejende institutioner

Hvidbogen ’Selvejende institutioner med driftsoverenskomst’ beskriver rammerne for samarbejdet mellem kommunerne og selvejende institutioner. Bogen tager udgangspunkt i både lovgivning og konkrete eksempler fra Kirkens Korshærs erfaringer med samarbejder med kommuner i forbindelse med organisationens selvejende institutioner.

I hvidbogen bliver der f.eks. givet svar på, om en selvejende institution skal bruge kommunens it-system, når den har driftsoverenskomst med en kommune og om kommunen kan bestemme, hvem man ansætter, når der skal nye medarbejdere på holdet.

Det er organisationskonsulent i Kirkens Korshær, Michael Wulff, som har skrevet hvidbogen – på opfordring af medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer i Kirkens Korshærs selvejende institutioner.

Download ’Selvejende institutioner med driftsoverenskomst’ (24 sider)