Aktuelt

Nedskæringer giver flere psykisk syge i varmestuerne. Hvor skulle de ellers gå hen?

Frivillige i genbrugsbutikken: Flere burde gå op i, at der bliver gjort mere for fattige mennesker.

Antallet af hjemløse i Fredericia er på to år steget med hele 78%. Derfor overvejes etableringen af et nødherberg, så ingen skal overnatte ude i kulden.

Fysisk og psykisk syge mennesker udskrives til gaden – og til Kirkens Korshærs varmestuer. Det er uanstændigt, men det er virkeligheden for samfundets mest udsatte.

Fattigdomsbekæmpelse er ikke kun noget, der skal ske i verdens ulande. Også Danmark skal leve op til FN’s verdensmål.

Kontanthjælpsloftet betyder en opvækst i fattigdom for flere og flere. Sådan konkluderer AE. Vi ser det i praksis i Kirkens Korshær.

Det er koldt og hårdt at overleve på gaden, men heldigvis åbner Natcaféen i Stengade døren for vores mest udsatte hjemløse medmennesker.

D. 24. december stiller mere end 100 Netto-medarbejdere frivilligt op for at køre overskudsmad ud til væresteder for socialt udsatte i hele landet.

Flere og flere mennesker er i nød i Danmark. Det kan Kirkens Korshær mærke hver dag hele året, men med ansøgningerne til julehjælp bliver det særligt tydeligt.

Kirkens Korshær ser med bekymring på, at flere og flere forhold omkring det at mangle et hjem bliver gjort kriminelt i Danmark